„Szellemi tulajdon és üzlet. Hogyan fektessünk be és kössünk sikeresen üzletet Kínában”

a Visegrádi Országok és Kína kis- és középvállalkozásainak fóruma Varsóban

A Lengyel Köztársaság Szabadalmi Hivatala szervezésében 2012. október 18-án a varsói Tőzsde épületében kerül megrendezésre a Visegrádi országok és Kína kis- és középvállalkozásainak (KKV) fóruma „Szellemi tulajdon és üzlet. Hogyan fektessünk be és kössünk sikeresen üzletet Kínában” címmel. A rendezvény célja a kínai piacon folytatott üzleti tevékenység során felmerülő szellemi tulajdonhoz fűződő jogokkal kapcsolatos kérdések részletes elemzése.

A rendezvény főbb szervezői a Lengyel Köztársaság Szabadalmi Hivatala, a Lengyel Köztársaság Külügyminisztériuma és Gazdasági Minisztériuma, a Lengyel Vállalatfejlesztési Ügynökség, a Varsói Tőzsde, a KPMG Lengyelország, a Lengyel Kereskedelmi Kamara, valamint a Kínai Népköztársaság Szellemi Tulajdon Állami Hivatala. A rendezvény fővédnöke a Lengyel Köztársaság elnöke: Bronisław Komorowski.

A rendezők a fórumot elsősorban a Visegrádi Országok kínai piac iránt érdeklődő vállalkozói és vállalkozást támogató intézményeinek figyelmébe ajánlják.

A fórum különösen a következő témákra fog koncentrálni:

  • a kínai piac mint a nagy lehetőségek piaca: gyakorlati (politikai, szociális és kulturális) információk a vállalkozók számára;
  • üzleti tevékenység a kínai piacon: lehetőségek, kihívások, kockázatkezelés, befektetés és piackutatás;
  • a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok alapjai és szabályozása Kínában: a jogérvényesítés lehetőségei (bírósági eljárások, választott bíróság, vámhatósági eljárások);
  • bemutatkozik a kínai KKV Helpdesk

.

A jelentkezéseket a Lengyel Szabadalmi Hivatal kollégája, Karolina Badzioch-Brylska fogadja várja a következő elérhetőségek valamelyikén: kbadzioch [169] uprp [961] pl , Tel. +48 22 579 01 06.

A rendezvény programja itt érhető el.

2012/09/17